PDA

View Full Version : Make Apple TV forget a network?




toonzes
Sep 19, 2009, 10:12 AM
Is it possible to make Apple TV forget a network - without resetting all settings? It's easy to do on a Mac or iPhone, but I can't figure out how to do this on ATV (and, yes, I've tried to do a little research, to no avail). Thanks for the help.



toonzes
Sep 21, 2009, 09:39 AM
Bueller... Bueller?

Alrescha
Sep 22, 2009, 09:00 AM
On the Apple TV you select the network you want to use. If the Apple TV isn't using the network you want, tell it the right one.

If your problem with the Apple TV is more complicated than that, you'll have to provide a few more details.

A.

toonzes
Sep 23, 2009, 02:56 PM
I once connected to an open network, and now it frequently reconnects to that network. I have to select my own network and reenter my network password for it to reconnect.

Then, I'll wake it from sleep a few days later, only to find that it's reconnected to the open network, and once again I'll have to reconnect it to my own.