PDA

View Full Version : quad core imacs having flash problem too?




Tony5787
Nov 20, 2009, 10:07 PM
hey im thinking about buying the i7 imac instead of the base mac pro right now. im wondering though if the quad cores are having the same falsh issue that the dual cores were having. thanks in advance



robotkiller
Nov 20, 2009, 10:08 PM
hey im thinking about buying the i7 imac instead of the base mac pro right now. im wondering though if the quad cores are having the same falsh issue that the dual cores were having. thanks in advance

none for me

Tony5787
Nov 20, 2009, 10:11 PM
nice. from the looks of it the i7 should be worth every penny. plus later on i can use it as a monitor whenever i buy a mac pro:D