PDA

View Full Version : Switching between networks automatically




mfniaki
Nov 24, 2009, 10:14 AM
Hello every body
I would like to know is it possible for application to check the available network (like UMTS,WIFI) , and if for example now application work with UMTS network and it automatically discover new WIFI network is available , it switch to that network automatically ?

Thanks



dejo
Nov 24, 2009, 11:36 AM
Not possible through the SDK. This is handled automatically, and based on the device's settings, by the underlying iPhone OS.

mfniaki
Nov 25, 2009, 12:18 PM
thanks Dejo , so it means I can't define in my application this ability to switch between networks , so may you describe a little about this service? what is a name? any link?

thank