PDA

View Full Version : Pro Tools?




derek1984
Dec 1, 2009, 12:48 PM
Where would I be able to find the latest edition of Pro Tools for my Macbook Pro?

How much memory does it take up and how long does it take to install?

Also, I currently have Logic Express 8. Is there a huge difference with Pro Tools?

I've been basically just making beats on Logic Express and was wondering if there was more to offer with Pro Tools...Any help is appreciated. Thanks.



spinnerlys
Dec 1, 2009, 12:54 PM
http://www.digidesign.com/index.cfm?navid=349&langid=100&itemid=33116

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=pro+tools&x=0&y=0

http://thewombforums.com/showthread.php?t=11777

http://www.audiomasterclass.com/arc.cfm?a=logic-or-pro-tools

http://www.gearslutz.com/board/music-computers/373495-pro-tools-8-vs-logic-studio-8-a.html

http://www.trap17.com/index.php/Pro-Tools-Logic-8_t57937.html

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=363575


Pro Tools will take as much RAM as it needs, so it depends on what kind f projects your work on and how big they are.

The duration of the install depends on your HDD's speed and a little bit on your CPU.

derek1984
Dec 1, 2009, 01:19 PM
Thank you