PDA

View Full Version : Garageband- want to merge all the tracks WITHOUT EXPORTING THEM.




cambryn
Dec 19, 2009, 11:46 PM
I am stumped.
I am trying to merge several tracks together IN garageband, because I had about 25 separate tracks, and ended up needing to delete the first 50 secs of all of them- thus, I have 50 seconds of NO SOUND when if I send it to itunes.

It's impossible for me to shift all the tracks over and have them stay in synch (to my knowledge.)

How can I either:
1) Merge all the tracks WITHOUT EXPORTING THEM.
2) Synch all the tracks, so when I shift one, the others shift with it.

HELP PLEASE!
I'm trying to make a CD for my family for Christmas, and I don't want them to have to fast forward through the first 50 secs to get to the song.:confused:



paolo-
Dec 20, 2009, 12:30 PM
If there aren't any automations, you should be able to shift all the regions without troubles. Just select them all at once before moving them.

Much easier, export the track. Make a new garageband project, import the track. Cut the first 50 secs off and move the rest of the song back and re-export the whole shabang.

MezicanGangxtah
Dec 20, 2009, 08:02 PM
If there aren't any automations, you should be able to shift all the regions without troubles. Just select them all at once before moving them.

Much easier, export the track. Make a new garageband project, import the track. Cut the first 50 secs off and move the rest of the song back and re-export the whole shabang.

he should just select all the regions and drag them over. whats the big deal? like you said if he has no automations its like 5 secs to do it?:rolleyes: