PDA

View Full Version : iPad 3G in Canada




reptiledude4
Apr 13, 2010, 08:13 PM
Hi,
I recently bought a 32GB wifi iPad, only to find when I got home that the lock button fell off. So I returned it for a new one, but before opening it, I saw the prices that iPads were going for on eBay. So I listed it at $800, and was wondering, if I buy a 64 GB+3G, will the 3G work in Canada? Will the Canadian models and the US models operate on the same bands?

Thanks



themanfromvlad
Apr 13, 2010, 08:27 PM
Ipads are sold unlocked it'll work on Rogers, Bell, or Telus provided they decide to offer plans.

avaloncourt
Apr 13, 2010, 08:43 PM
The only problem you are going to run into is finding a microSIM. There are no Canadian carriers on the MicroSIM carrier list. You would have to cut down a regular SIM. Have fun.

skubish
Apr 13, 2010, 08:43 PM
Hi,
I recently bought a 32GB wifi iPad, only to find when I got home that the lock button fell off. So I returned it for a new one, but before opening it, I saw the prices that iPads were going for on eBay. So I listed it at $800, and was wondering, if I buy a 64 GB+3G, will the 3G work in Canada? Will the Canadian models and the US models operate on the same bands?

Thanks

Yes ATT, Rogers, Telus, and Bell all use the same 3G bands.