PDA

View Full Version : RTW Romeshell?




Iseeyouseemesee
May 31, 2010, 04:09 PM
Anyone know how to access the pre-game options on Mac RTW if you turned that window to not show up?

Or how to enable Romeshell without the Pre-Game Options Window?

Can't seem to find this in the FAQ, Manual, ReadMe nor anything online :confused:



Mackilroy
May 31, 2010, 04:56 PM
You mean a window that comes up before the game launches? Try holding down the option key that's worked for me with other games.

Iseeyouseemesee
May 31, 2010, 08:43 PM
No such luck =/

design-is
Jun 1, 2010, 02:45 AM
http://forums.macrumors.com/showpost.php?p=9850294&postcount=433

Try holding cmd as you start the game?

/Doug

IanAtFeral
Jun 1, 2010, 04:11 AM
Heyhey,

Doug's got it right, but in case you're still having RomeShell related issues, I answered a similar question in more detail over here (http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=10012502#post10012502). :)

Ian

Iseeyouseemesee
Jun 1, 2010, 12:15 PM
Thanks, Shift + CMD got it