PDA

View Full Version : Help with using Molex to power graphics card




Morisato
Jun 8, 2010, 03:30 PM
I'm referring to this thread here:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=418279

There's 2 images that are missing so I'm a bit confused. It seems pretty basic but I have to ask just to make sure. The cables that came with my card looks exactly like the image in the post. It has 2 inputs PER cable. With the molex split, I'm guessing I plug only 1 in per cable, so does that mean the other input is left hanging with no connection? Is there a specific input on the cable that I use? I notice there's only 3 colors with yellow and black leading to different holes and the brown one leading to the same hole. It seems so basic, but so confused without the 2 missing pictures.



Cindori
Jun 8, 2010, 03:51 PM
gonna fix it

Cindori
Jun 8, 2010, 04:35 PM
edited and done