PDA

View Full Version : More than 500 GB in a PM G5


djbahdow01
Oct 19, 2004, 07:41 PM
Has anyone tried to put a larger than 250 GB SATA drive in a Powermac G5. I figure if Apple can put a 400 GB drive in their Xserve then you could possibly in the PM G5.

unixkid
Oct 19, 2004, 08:02 PM
Yes...any Hard drive will work on a PowerMac.
U could put 2.8tb IN a PowerMac! 7x400gb HDDs!

Here (http://www.transintl.com/store/category.cfm?Category=2490)

and i cant find the link to the other device that adds more internal drives.... but its a better idea to go with an external SATA enclosure. :D

djbahdow01
Oct 20, 2004, 01:44 AM
I just mean in the 2 spots that are available in the PM only. Just wondering as there really shouldn't be a limit to those 2 spots. I knew you could add elsewhere in the case.

I see in your sig you have 2x300GB in it. You have answered my question.

Edit was to add last sentence.