PDA

View Full Version : More ram?




byron_hinson
Aug 1, 2010, 09:09 AM
Got the 27" i5 and just wondered if adding more than the default 4gb will make a difference in performance?



miles01110
Aug 1, 2010, 09:14 AM
No idea. Perhaps if you posted what you used your machine for we could tell you.

Since you're asking, it probably won't make much difference at all.

byron_hinson
Aug 1, 2010, 11:16 AM
No idea. Perhaps if you posted what you used your machine for we could tell you.

Since you're asking, it probably won't make much difference at all.

Gaming and iPhoto mostly