Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 24, 2012, 05:52 PM   #1
rickeames
macrumors regular
 
Join Date: Mar 2008
Server App and Admin not allowing me to connect

I am having nothing but troubles -- my name and password are correct and work for mail, but when trying to remote admin the machine on even the local network, neither application can connect to the server. It just says it cannot connect. I've tried rebooting and even made sure that the advice at the following article was followed, to no avail. It simply won't let me connect any longer. What else can I try?

http://support.apple.com/kb/TS3960

I know the name and password are correct because I can log into the machine directly with them, and I can still get my mail, I just can't admin the machine at all. Frustrations galore.
rickeames is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 25, 2012, 04:09 AM   #2
IscariotJ
macrumors 6502
 
Join Date: Jan 2004
Location: UK
Hmmm, this is the exact problem I'm currently experiencing. Everything was fine with my Server until I upgraded to 10.7.3, at which point SMB started returning invalid password ( AFP worked fine ). I changed my password on the server using Server.app ( SMB still failed ), and then via Users & Groups. SMB started working, but remote Server.app / Admin stopped. I removed the login details from Keychain on my remote machine and re-connected. Server.app still fails but Admin works fine...
__________________
32GB iPhone, 64GB iPad
IscariotJ is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 28, 2012, 04:28 PM   #3
rickeames
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Mar 2008
It gets worse

So not only is it rejecting my password to admin the machine from Server.app on a remote computer, it's rejecting my password for VPN. This is making me nuts -- how can it accept my password for some things and not others? (Screen sharing, for example, lets me in with my password, as does Mail).
rickeames is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 1, 2012, 09:45 AM   #4
hydrotex
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2012
I'm having the exact same situation. I can share the server's screen, but all other connections are no longer functioning since upgrading to 10.7.3
hydrotex is offline   0 Reply With Quote
Old Mar 20, 2012, 04:17 PM   #5
foto-max
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2011
Server App and Admin not allowing me to connect

Try this thread.....

It has worked twice for me in the same situation!

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1194634
foto-max is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bootcamp 3.1 not installing and therfore not allowing me to install drivers ilunc Windows, Linux & Others on the Mac 3 May 15, 2010 02:59 PM
iTunes will not allow me to update apps... conor ordan iPhone Tips, Help and Troubleshooting 0 Apr 8, 2010 05:11 AM
Snow Leopard does not allow me to connect to 802.11n networks, Leopard worked fine donovan1983 OS X 6 Nov 2, 2009 05:51 AM
Will 3.1 allow me to connect to my Ford via bluetooth and play music? londonmystery iPhone 5 Jul 19, 2009 01:43 PM
iTunes not allowing me to redownload purchased apps for free Prelude2Tragedy iPhone Tips, Help and Troubleshooting 0 Jul 26, 2008 10:59 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:59 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC