Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Mac and PC Games

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 8, 2012, 03:56 PM   #1
Cstone812
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2011
Lag Issue playing MMOs on 09 MacBook Pro

Having an annoying problem playing MMOs such as Star Wars the old republic on my 09 MacBook Pro. I have it boot camped with windows 64bit to play the game. I have it upgraded from 2gb to 8gb it's the model with the GeForce 9400m and 2.26ghz. When I log into the game it plays fine for a few seconds then the fps plummets tremendously to like 1-9 for about 7-15 minutes then it goes away and runs fine. I have been searching the swtor forums with no luck so here I am. Thanks.
Cstone812 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Mac and PC Games

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
17" MacBook Pro video lag issue iamDMo MacBook Pro 2 Apr 2, 2014 04:33 PM
Lag on Macbook Pro or Firefox? Art3mis MacBook Pro 2 Dec 31, 2013 04:10 PM
Mavericks Bluetooth mouse lag issue Mac Pro dmax35 Mac Pro 1 Dec 30, 2013 07:57 AM
Any news on lag issue Late Macbook Pro 2013 EatingApples MacBook Pro 2 Dec 18, 2013 11:26 AM
All iPads: Any MMOs worth playing coming for the Ipad? Alundra iPad 7 Nov 1, 2013 04:46 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:36 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC