Can't use the Macrumors mobile site when creating threads, asks for prefix? - MacRumors Forums
Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 9, 2013, 01:25 PM   #1
bobright
macrumors 68040
 
Join Date: Jun 2010
Can't use the Macrumors mobile site when creating threads, asks for prefix?

Can we get an option to select a thread prefix while using the iPhone mobile site? When creating a thread there is not a thread prefix option, so you have to go to the full site in order to select and create a new thread. It's pretty frustrating figured MacRumors would be on top of this?!
bobright is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 9, 2013, 04:20 PM   #2
skippymac
macrumors 6502a
 
skippymac's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Hampshire, UK
Just run into this problem! Was about to create a thread. Would love a fix please MR!
skippymac is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 12:56 AM   #3
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally Posted by bobright View Post
Can we get an option to select a thread prefix while using the iPhone mobile site? When creating a thread there is not a thread prefix option, so you have to go to the full site in order to select and create a new thread. It's pretty frustrating figured MacRumors would be on top of this?!
Quote:
Originally Posted by skippymac View Post
Just run into this problem! Was about to create a thread. Would love a fix please MR!
I can look into this.

arn
arn is offline   2 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 01:21 AM   #4
bobright
Thread Starter
macrumors 68040
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by arn View Post
I can look into this.

arn
Thanks arn, take your time. Awesome.
bobright is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 09:25 PM   #5
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally Posted by bobright View Post
Can we get an option to select a thread prefix while using the iPhone mobile site? When creating a thread there is not a thread prefix option, so you have to go to the full site in order to select and create a new thread. It's pretty frustrating figured MacRumors would be on top of this?!
Quote:
Originally Posted by skippymac View Post
Just run into this problem! Was about to create a thread. Would love a fix please MR!
Prefixes are in place on Mobile now.

arn
arn is offline   1 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 10:01 PM   #6
bobright
Thread Starter
macrumors 68040
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by arn View Post
Prefixes are in place on Mobile now.

arn
I am on my iMac so I haven't checked it out yet but very quick addition. Nice.
bobright is offline   0 Reply With Quote


Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Force MacRumors to use mobile version Tyler23 Site and Forum Feedback 10 Jan 30, 2014 12:08 PM
MacRumors Mobile settings are annoying. jav6454 Site and Forum Feedback 7 Jun 11, 2013 02:26 PM
Threads on topics that MacRumors later reports on r2shyyou Site and Forum Feedback 2 Mar 29, 2013 06:02 PM
what is the address of macrumors subscribed threads ? piatti iPhone Tips, Help and Troubleshooting 2 Jan 7, 2013 12:45 PM
MacRumors Mobile Site ad crashes mobile Safari 1080p Site and Forum Feedback 2 Nov 9, 2012 10:08 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:45 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC