Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Jul 1, 2012, 01:05 PM   #1
SandboxGeneral
Moderator
 
SandboxGeneral's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Great Lakes State
Forum Spy on Chrome for iOS

While using Chrome for iOS and clicking on a thread, username and forum link from the Forum Spy, causes Chrome to open a new tab with only the "About:Blank" address and nothing more. I have to press and hold the link and tell Chrome to "Open in a new tab" in order to get the link to load properly.

This is on the full MacRumors site, the mobile MacRumors site in Chrome seems to work just fine.

I don't know if there is something that can be adjusted in the vBulletin or not, or if this is strictly a Chrome issue.
__________________
Magnificent Seventh
SandboxGeneral is offline   0 Reply With Quote


 
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Tags
chrome, forum spy, google, google chrome, macrumors

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:02 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC