Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Photography

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Jul 1, 2012, 07:37 PM   #1
Artful Dodger
macrumors 68020
 
Artful Dodger's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: In a false sense of reality...My Mind!
Aperture 3 color issue(s)

Interesting issue seems to have started up today with Aperture 3. I went out and shot a few photos today as well as having some photos still on my SD card. Upon importing my photos all my thumbnails look as nice as thumbs do, once I select and open any photo it displays nice and bright then at the point of it being fully loaded/opened it seems like a dull "chalk like film" has been applied and all the colors look dull and washed out.

This didn't start until this last update I loaded the same set of photos in iPhoto and on my MBP running Aperture 2 and not one color issue(s). I did the old check and repair prefs and so on, a few restarts and it is still there. It will take anywhere from the first time I open a photo to opening 6-8 and it does it again but only in A3, sigh…

I went back to my D90, as my new camera is the D7000 and tested the photos of each and that doesn't seem to matter, it still does it. Anyone else have this issue start yet or at all? I can't say I'm thrilled about this issue and I'm going to install LR 4 (trial) and see if it does the same thing(s) to try and isolate the issue.

Only other pet peeve is A2 hasn't been updated for new cameras and that is a whole different topic…

Any thoughts would be great!
__________________
27" iMac, 3.4GHz Quad-Core Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, AMD Radeon HD 6970M 2GB; Quad G-Drive; 12" Wacom Cintiq
Artful Dodger is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Photography

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aperture 3.5.1 Color Meter? egis Digital Photography 0 Feb 22, 2014 04:22 PM
Aperture 3.4.5 Hangs On Launch Issue 10.8.5 MacForScience OS X 0 Dec 14, 2013 11:07 PM
iPhone: Dock color issue since 7.0.3 update. Eckscaliber iOS 7 2 Oct 30, 2013 07:12 PM
Color issue on '12 cMBP after updating to 10.8.2 definitive OS X 10.8 Mountain Lion 3 Oct 14, 2012 11:07 AM
Aperture 3.3 performance issue? Prodo123 Digital Photography 0 Jun 14, 2012 05:51 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:05 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC