Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Design and Graphics

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Aug 24, 2012, 05:31 AM   #1
bluepigster
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2011
Fonts not installing/displaying correctly

Awhile ago I realised some of my fonts were magically missing from my microsoft word. I tried to re-install the fonts, but encountered problems with some, specifically Gotham. My system can't even read the font file, it appears weird (http://imgur.com/PK5pU) but it still can install.

Word can't read this, which is weird because I've successfully installed it before till now. Other fonts that disappeared work fine (i think) and the fonts work in TextEdit fine.

I have tried clearing font caches with FontDoctor and cleared the Word font cache file as well. Mac still displays everything weird upon installation, but TextEdit displays everything fine.

Help is appreciated, thanks.
bluepigster is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Design and Graphics

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:43 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC