Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > News and Article Discussion > Mac Blog Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 26, 2012, 05:48 AM   #26
mixel
macrumors 65816
 
mixel's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Leeds, UK
Send a message via AIM to mixel Send a message via MSN to mixel Send a message via Yahoo to mixel
Photoshop CS6 running like a champ here, and has done throughout the DP builds.

Interested in people's experiences with Flash though, my only friends who use it complain about crashiness at the best of times so OS upgrades might be scary for them!
mixel is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 07:28 AM   #27
Lancer
macrumors 68000
 
Join Date: Jul 2002
Location: Australia
Good to know CS3 still works, I have enough money to get an iMac but not enough for CS6 or an upgrade.
Lancer is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 09:11 AM   #28
sedarby
macrumors regular
 
Join Date: May 2002
Location: Dallas, TX
Avid

Quote:
Originally Posted by jpitcairn View Post
surprised how quickly Avid made a comment!
Probably because of all the problems people had with their products and Lion.
sedarby is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 09:38 AM   #29
Sylon
macrumors 68000
 
Sylon's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Michigan/Ohio, USA
Finally running on ML, just tested Adobe Photoshop Elements 10 and Adobe Premiere Elements 10, and both seem to be working fine. I was able to edit a photo in Photoshop, however I didn't render any video in Premiere because I didn't have anything to render.


I did notice a small hiccup with Premiere though. I was missing the grey bar at the top of the window, so I couldn't really close the program. Reopening a new project restored the bar though, so no biggie.
__________________
2013 13" Retina MacBook Pro | 32GB iPhone 4S | 32GB iPad Air | TV
16GB Samsung GS4 | 16GB Nexus 4 | 16GB Nexus 7
Sylon is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 09:49 AM   #30
joenj07087
macrumors member
 
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by jpine View Post
If it were only so. A good friend watched his ProTools recording software (only two years or so old) cease to function with Lion.

I have been running Celemony Melodyne and Ableton Live 8 without problems...thank goodness!

oh I see you meant with Lion, well it ran good for me with Lion and now with ML.
joenj07087 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 10:01 AM   #31
togg
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2012
yea yea, but I still need photoshop optimised for mbpr
togg is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 10:36 AM   #32
Artful Dodger
macrumors 68020
 
Artful Dodger's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: In a false sense of reality...My Mind!
Quote:
Originally Posted by Alex72 View Post
I'm with you. Running CS4 + a bunch of Topaz plug-ins under 10.6.8, and waiting for a good, solid 'all clear' -- especially as I can't remember where all my install media are.
Back in October 2011 I bought a new iMac and had a moment where I didn't consider if my CS4, printers, scanners or anything would work well. It wasn't until March-May that my printer was able to work fully once again as Canon was slow as snails with a few small issues. I still have a nice scanner that no drivers will work under Lion, not cool but I moved along.

I just purchased the Topaz Suite a few months ago and even with great CS from them I will hold off and not be the first round of guinea pigs. I was thinking about upgrading to CS6 this fall but for now I work with what I have as I see we are running almost the same. I will be putting in an email to Topaz this weekend and will post any feedback in the photo forum here about the specific responses from them
__________________
27" iMac, 3.4GHz Quad-Core Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, AMD Radeon HD 6970M 2GB; Quad G-Drive; 12" Wacom Cintiq
Artful Dodger is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 04:27 PM   #33
morespce54
macrumors 65816
 
morespce54's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Around the World
Quote:
Originally Posted by pubwvj View Post
...If an application works under MacOS 1.0 (not X) then it should also run fine under MacOSX10.7 what ever. Apple should not be breaking our tools...
You know, there's a different OS that does just that: Windows XP/Vista
__________________
..:.::.:.:.::..:.: Oh, I get it. It's very clever :.:.::.:.:.::.:..:.::..:.::.:..:.::.:.::.:.::..
DO NOT OPERATE YOUR COMPUTER UNDER THE INFLUENCE!
morespce54 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 04:38 PM   #34
morespce54
macrumors 65816
 
morespce54's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Around the World
Quote:
Originally Posted by Artful Dodger View Post
Back in October 2011 I bought a new iMac and had a moment where I didn't consider if my CS4, printers, scanners or anything would work well. It wasn't until March-May that my printer was able to work fully once again as Canon was slow as snails with a few small issues. I still have a nice scanner that no drivers will work under Lion, not cool but I moved along.
...
Ever heard of SANE? I had that problem with my old scanner and that did the trick! There's a bit of work that needs to be done on your hand (download/install in proper order) but I could make it work in less than 5 min. Unfortunately, you don't get all the nice options, only bare minimum but that was enough for me to use my scanner from Preview and Image Capture. But I didn't tried to install it on ML yet...
__________________
..:.::.:.:.::..:.: Oh, I get it. It's very clever :.:.::.:.:.::.:..:.::..:.::.:..:.::.:.::.:.::..
DO NOT OPERATE YOUR COMPUTER UNDER THE INFLUENCE!
morespce54 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 26, 2012, 05:49 PM   #35
Artful Dodger
macrumors 68020
 
Artful Dodger's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: In a false sense of reality...My Mind!
Quote:
Originally Posted by morespce54 View Post
Ever heard of SANE? I had that problem with my old scanner and that did the trick! There's a bit of work that needs to be done on your hand (download/install in proper order) but I could make it work in less than 5 min. Unfortunately, you don't get all the nice options, only bare minimum but that was enough for me to use my scanner from Preview and Image Capture. But I didn't tried to install it on ML yet...
Never heard of that, thank you. It makes me nuts per se because of all the Canon scanners that got updated drivers, mine being a really nice unit is the only one that hasn't been updated, laughs. I have been getting by with my MX882 but I really like the other scanner, maybe in time I'll play around
__________________
27" iMac, 3.4GHz Quad-Core Intel Core i7, 16GB RAM, 1TB HDD + 256GB SSD, AMD Radeon HD 6970M 2GB; Quad G-Drive; 12" Wacom Cintiq
Artful Dodger is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 29, 2012, 10:55 AM   #36
FrankeeD
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2012
Captivate 6 & Mountain Lion

Creating a new project using Captivate 6 in Mountain Lion results in this message: "A fatal error has occured and the application is being terminated."

Works fine in Snow Leopard.
FrankeeD is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 29, 2012, 02:20 PM   #37
derbothaus
macrumors 601
 
derbothaus's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by jpine View Post
If it were only so. A good friend watched his ProTools recording software (only two years or so old) cease to function with Lion.
So re-install 10.6. Studio now functions. No backups and no planning on 10.7 compatibility? Friend needs to stop profession or work with tape/ analogue.
__________________
Mac Pro W3680, GTX 680, 12GB DDR3, SSD; MBP, 2.6GHz Core i7, 16GB DDR3, SSD; Eizo fs2333
derbothaus is offline   1 Reply With Quote
Old Jul 29, 2012, 03:36 PM   #38
UTclassof89
macrumors 6502
 
Join Date: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by milo View Post
I don't see why people are complaining about Adobe, they're saying things are fine for the most part.
Because this is MacRumors, and Adobe is everyone's favorite piņata here. (I was also perplexed by the headline).
__________________
Flash will be around a lot longer than Steve Jobs will.
UTclassof89 is offline   1 Reply With Quote
Old Sep 29, 2012, 07:31 AM   #39
sajaki
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2010
Fireworks runs fine

Fireworks cs6 & pse 8 running without a hitch on my 2008 imac with ML 10.8.2.

so nothing to worry about
sajaki is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > News and Article Discussion > Mac Blog Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mountain Lion Server causing Adobe Acrobat and Reader to crash on viewed PDFs Makosuke Mac OS X Server, Xserve, and Networking 9 Sep 11, 2013 03:14 PM
mid '10 MBP on Lion, does new Mountain Lion 10.8.2 fixes issues found on older models amyangel OS X 10.8 Mountain Lion 5 Sep 19, 2012 10:00 PM
Some minor Mountain Lion problems Holte139 OS X 10.8 Mountain Lion 5 Sep 14, 2012 07:41 AM
Adobe Elements 10 and Mountain Lion mxrver OS X 10.8 Mountain Lion 1 Aug 12, 2012 02:00 PM
report a mountain lion bluetooth file exchange bug! lordrings OS X 10.8 Mountain Lion 0 Jul 12, 2012 02:54 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 09:51 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC