Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 2, 2012, 11:19 PM   #1
LOLZpersonok
macrumors 6502
 
Join Date: Aug 2012
Location: Calgary, Canada
iPod Nano 7th Gen won't play some songs?

It's odd...It plays the majority of my music but a few it won't play. I have a single it won't play. I just tap it, it slides to the album art for a second then slides back to the album song selection screen and doesn't play anything. What is this???
__________________
Late '06 20" iMac, 2.1GHz, 2GB RAM, Lion (Previously Snow Leopard)
PowerMac G4 MDD, 2GB RAM, Dual 1.25GHz, Leopard (Previously Tiger)

iPhone 5 Fido, Black 16GB
LOLZpersonok is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 3, 2012, 08:10 AM   #2
Zmanbaseball2
macrumors 68030
 
Zmanbaseball2's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: New York, USA
Plug into iTunes delete it and put it back into the iPod
__________________
-iPhone 5 16GB Black; iPod Touch 5 32GB Blue; iPad 1 Wifi 64GB; iPad Air 32GB Wifi White
-Toshiba Satellite L645D-S4036 LED TruBrite 14-Inch Laptop Black
Zmanbaseball2 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:09 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC