Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Nov 5, 2012, 03:45 PM   #1
rallymonkeygsx
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
iPod nano 7th gen bluetooth problems

I bought a green 7th gen ipod nano to use in the car so I dont have to worry about taking up space on the iphone for music. When running the nano through the headphone jack the sound is fantastic as you'd expect, but when i run it through bluetooth the audio really loses a lot of its quality. This does not happen when i run my iphone wifes iphone over bluetooth, the audio sounds just as good as if it were hooked in directly. I returned the nano and got a brand new replacement but had the same results. Is anyone else having this issue or did I just get unlucky twice? 1st post by the way.
rallymonkeygsx is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:58 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC