Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Design and Graphics

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Nov 12, 2012, 12:08 PM   #1
roobp57
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
" No Family Name" in fontexplorer pro

has anyone else experienced this in fontexplorer Pro? It only happens when importing certain fonts. Some fonts are placed into the "No Family Name" group. These fonts display and print correctly without a problem, its just bizarre. If anyone knows of a fix then please let us know.

Last edited by roobp57; Dec 4, 2012 at 12:35 PM.
roobp57 is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Design and Graphics

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another "Christan & Family Values" Conservative Republican proves the do not mean it PracticalMac Politics, Religion, Social Issues 27 Apr 10, 2014 10:39 PM
iStat Pro network not showing "in" and "out" andyx181x OS X 10.8 Mountain Lion 13 Nov 13, 2013 10:14 PM
Before you pay for an "early upgrade" on an ATT family plan.....(Dont do it). SeanZy iPhone 216 Oct 13, 2013 02:21 AM
Remote disc when the "host" computer is wired and my macbook pro is "wireless" SilentLoner MacBook Pro 2 Nov 15, 2012 10:48 AM
Merging two "new account" reservations into one family plan notjustgc iPhone 1 Sep 27, 2012 11:06 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:10 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC