Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Video

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Nov 15, 2012, 12:18 PM   #1
deanna1ynne
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2011
MPEG streamclip won't find all audio tracks

I have some m4v files that I ripped from DVDs using handbrake. The default language track on the files is German, but they do also include the option to play in English. When I open the movie in VLC or other apps, it automatically plays German, and it's the German audio that I'd like to extract.

However, when I try to watch the movie or export the audio using streamclip, it always plays/exports the English. I've read that you can change this in the "Audio PID" drop down menu, but when I click the drop down menu, there is nothing available to choose (the menus are just empty). I'm running max os 10.5.8. What am I missing or doing wrong?

Thanks for any tips!!
deanna1ynne is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Special Interests > Visual Media > Digital Video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:02 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC