Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Nov 27, 2012, 11:39 AM   #1
max••
macrumors 6502a
 
Join Date: Aug 2008
Location: In OSX Snow Leopard / Godalming UK
Upgraded apache from 1.3 to 2.2 now server ignores site definitions

Title says it all, upgraded the version of apche my server (Orig model xserve g4 running 10.5.8 server) from 1.3 to 2.2 and it will now only load the default osx server page, ignoring the two sites i have defined. i even have the default site turned off and it still dose it

any ideas?
__________________
'08 MBP 2.4ghz 4gb ram Lion Snow Leo|iBook G3 500mhz 256mb ram Tiger|PowerMac G5 DP 2.5ghz 3gb ram Leo|B/W G3 350mhz 256mb ram MintPPC|Xserve G4 1Ghz DP 2Gb ram 2TB Hdd Leo Server|+ some more macs
max•• is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:19 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC