Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 28, 2012, 11:00 PM   #1
gorumo
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Aperture photos bug?

Hello! I have a problem this aperture or maybe with aperture library. When I open any project it seems like photo is damaged (look on screenshot). Aperture already re-installed, also permissions and database repaired. It doesn't work for me.
But if I open aperture library in iPhoto - it is ok. I can watch my photos.
Can somebody help with it?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	?????? ?????? 2012-11-29 ? 8.54.21.png
Views:	17
Size:	647.3 KB
ID:	380323  
gorumo is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 29, 2012, 03:44 AM   #2
flynz4
macrumors 68030
 
Join Date: Aug 2009
Location: Portland, OR
Take a look at this thread. http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1487175

There seems to be a bug in the latest release where you will get that garbled look if you apply adjustments. In my experience... setting the "view" fixes it. Just hit the Z key.

I suspect it will get fixed in an update.

/Jim
flynz4 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:05 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC