Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 1, 2012, 08:39 AM   #1
michial
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2009
After iTunes upgrade being asked to allow incoming permissions every time. Why?

The firewall settings are green allowing incoming connections to iTunes but I still get prompted every time I open it since upgrading yesterday. Any suggestions besides deleting and reinstalling iTunes? Would negating it out of Firewall Options and reopening iTunes add in the correct permission?

Tried deleting out of Firewall Options and relaunching iTunes. Did not fix.
michial is offline   1 Reply With Quote
Old Dec 2, 2012, 12:00 PM   #2
TheManOfSilver
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2004
Location: Canada
I'm in the same boat. Somewhat annoying. Haven't seen any fixes posted on the Apple Support forums yet. Hopefully it's a bug that will be squashed with a quick 11.01 release.
TheManOfSilver is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 2, 2012, 02:21 PM   #3
jer04
macrumors regular
 
Join Date: Nov 2012
Location: Australia
Same here, tho not everyone is getting it. I had this on 10 long ago, but it somehow fixed itself. (maybe by a update I installed or something..) after updating to 11, it's back again. =[
jer04 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 3, 2012, 12:56 PM   #4
JRoDDz
macrumors 68000
 
JRoDDz's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: NJ
Same issue. I had to disable the firewall to prevent it from prompting me every time I opened iTunes 11. This is on an iMac with Mountain Lion.
JRoDDz is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 3, 2012, 01:28 PM   #5
philMBP
macrumors regular
 
Join Date: Nov 2007
Had this before. You all probably used auto update right?
Fix: download from apple site directly and reinstall.
philMBP is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 3, 2012, 11:34 PM   #6
TheManOfSilver
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2004
Location: Canada
Quote:
Originally Posted by philMBP View Post
Had this before. You all probably used auto update right?
Fix: download from apple site directly and reinstall.
Tried this. Didn't help. Still get asked every time iTunes launches.
TheManOfSilver is offline   1 Reply With Quote
Old Dec 4, 2012, 08:44 AM   #7
whbunn
macrumors newbie
 
Join Date: May 2009
Same here for Mac Mini, but NOT on MBP. Very annoying. Did try reinstall from download, same proble. Also cleared pref files, no help
whbunn is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Tags
itunes 11, network connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:32 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC