Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Dec 3, 2012, 09:17 AM   #1
Danmickread
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Gigibit switch

hi i recently bought a netgear gigabit switch to connect my imac and linkstation live ls-chl at gigabit speeds. They are both connected at 1000Mb/s but i only get transfer speeds of around 12MB/s according to activity monitor and i used to get 7MB/s with a 100Mb/s ethernet connection so not even double. Why is this and what should i be able to expect to get.

I found the settings for frame size in the web setup interface for the NAS and when i increased this it just made it slower.

Any suggestions?

Thanks

Dan
Danmickread is offline   1 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X > Mac OS X Server, Xserve, and Networking

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If I was to switch... nitromac Alternatives to iOS and iOS Devices 9 Aug 6, 2013 11:02 PM
3 Gigibit Neg Link Speed Early MBP in Optibay 8CoreWhore MacBook Pro 10 Dec 24, 2012 07:33 PM
AT&T's Mobile Share Plan: To switch or not to switch? HXGuy iPhone 13 Sep 22, 2012 11:29 PM
Will you still switch? physicsguy13 iPhone 7 Sep 14, 2012 01:27 AM
Should I switch to PC? manmit MacBook Pro 53 Jun 22, 2012 09:37 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:59 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC