Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Dec 14, 2012, 05:27 PM   #1
Jazwire
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2009
Location: 127.0.0.1
New iMac, Upgraded Ram, But Ram Running @ 1333mhz

Just got my new 2012 iMac set up, I ordered it with 16 gb (2x8) , and then purchased a Corsair Vengeance Kit from Amazon (the one several people have linked in here) it is 1600mhz ram I'm looking right at the box as I type.

The model number of the ram confirms it is 1600mhz, CMSX16GX3M2A1600C10

But when I go to "About this Mac" it does show correctly 32GB, but it's running at 1333mhz not 1600mhz.

And if I go to Hardware/Memory it shows all 4 sticks running at 1333mhz.


Any ideas???
__________________
|| 27" iMac i7-3.4, 32 GB, 3TB Fusion, Nvidia 680MX 2GB w/ 27" TB Display (Dual Mon) ||
Macbook Air 11" i7, 8GB, 256GB || 15" MacBook Pro Retina 2.7, 16GB, 512GB||
Jazwire is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:19 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC