Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Dec 14, 2012, 07:40 PM   #1
Ab Ovo
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2009
Location: NYC, NY 10014 Eastern Long Island 11937 USA
YouTube videos won't load

It seems suddenly about half of my "Bookmarks" of YouTube videos will not load and play. The page comes up, with the usual large black window, but it that won't load a video. Nothing I can do can make it play.

As well, on several Web sites and pages when there is a YouTube link, again the page will come up but the video won't load.

I'm on a Mac/w 10.6.8.

Any ideas? I don't know that I've done anything unusual; this sudden stopping of videos loading just happened the other day. Now about half my Bookmarks will not work, nor half the links I see.

Any ideas what this could be?
Ab Ovo is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Safari 6.1 does not load subsequent Youtube videos Eithanius OS X 10.8 Mountain Lion 1 Dec 6, 2013 02:21 PM
Why do YouTube videos load so slowly lately? TH55 iPhone 7 Apr 14, 2013 11:41 PM
YouTube videos won't load Ab Ovo iOS 6 3 Dec 16, 2012 05:11 PM
YouTube videos in Safari 6 do not load. bigpoppamac31 OS X 1 Nov 13, 2012 03:34 PM
YouTube videos won't load iPad / iPhone in Safari Runamuck iPad 1 Oct 6, 2012 04:08 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:41 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC