Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Dec 27, 2012, 12:21 PM   #1
grimreaper19
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2012
iPod Nano 7G volume up - no click feedback

Greetings,

I just registered in this forum because I bought yesterday the iPod Nano 7th generation and when I started to test it I noticed something a bit odd. On the left side it has the volume up button, volume down button and in the middle, the play/pause button. Only the last two make a “click” sound when pressed. The volume up button doesn’t give the same clicky feedback as the others do, but it does work.
This button works the same way, but I find it weird that it’s the only one of the three that does not produce any sound when clicked. Maybe other owners of this iPod nano can please confirm if this happens too?

Many thanks
grimreaper19 is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPod

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:15 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC