Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Jan 7, 2013, 06:30 PM   #1
silver8ack
macrumors regular
 
Join Date: Jul 2010
ATV3, Blu-Ray, MakeMKV, Handbrake --- Audio?

Brand new to the ATV3 scene. Been using handbrake for a long time for ripping DVDs. Just got a blu-ray drive and started ripping blu-rays. Everything is working great except for audio.

I've been using the Apple TV 3 preset in handbrake. When I play the movie on the ATV3 there is no sound at all. I hold select, go to Audio, select Stereo, and stereo works great. Now get this... I go back into audio and select Surround, and the surround sound works.

Wtf is going on here? This has happened with HP: Goblet of Fire and Casino Royale.

I encoded Gob of Fire with iVI and everything works fine. I'd pay the $10 but I feel handbrake produces a better looking film(less studders).

I've about had it with apples "it just works" crap. I've had nothing but trouble with imovie and iPhoto working together, movies missing blah blah. I switched to apple years ago because I was blown away with how great everything worked together. It doesn't seem to anymore.

Ok /rant. Just sick of waiting 16 hours to find I have to piddle with the stupid audio. Any ideas?
silver8ack is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:55 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC