Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Mac and PC Games

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old Jan 26, 2013, 04:49 PM   #1
Kutuzov
macrumors member
 
Join Date: May 2012
Connection problems, AOEII in Parallels

I just downloaded the latest version of Windows XP, the 64-bit one. And installed it in Parallels on my late 2012 iMac. Age of Empires II runs like a charm.

However, when I try to connect to somebody running the same version of AOE it won't show that user's game. I know the fault is with me because others have been able to connect.

I disabled the firewall in Windows XP and the iMac is connected directly to the Internet so there are no hardware intermediaries that can mess things up.

But of course the big elephant here is OS X and Parallels, could it mess something up? Anyone has any ideas what I could do to solve this?
Kutuzov is offline   0 Reply With Quote

 
MacRumors Forums > Special Interests > Mac and PC Games

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows on parallels can have internet connection? alexandre16 OS X 2 Nov 3, 2013 07:43 AM
MacBook Noob Problems ~ Parallels NoRegret MacBook Pro 3 Sep 15, 2013 11:22 AM
Please help me save $20.lost internet connection in Parallels only, help! jwjsr Windows, Linux & Others on the Mac 0 Mar 11, 2013 04:43 PM
Parallels and CD/DVD installation problems TerenceW Mac Basics and Help 0 Jul 28, 2012 03:21 PM
Problems converting VMWare to Parallels rdowty Windows, Linux & Others on the Mac 0 Jul 16, 2012 07:09 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC