Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 28, 2013, 11:34 PM   #1
defletcher
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
iphoto not recognizing copy/pasted library

Hi all,

My iphoto is not recognizing my iphoto library, here are the details:

In preparation for installing a larger HD into my MBP, I copy/pasted my iphoto library onto an external HD. Once the file was pasted, the file was called "Pictures" and the icon was a piece of paper with a bent upper right corner.

Once I had my laptop back up and running again, I copy/pasted the library back onto the computer, where the icon and name were the same as on the external HD.

Then I held the option key down while opening iphoto. When the window opens asking me to select the library, I navigate to either my pasted library on my new hard drive or the external hard drive and the file is greyed-out with iphoto not allowing me to select it.

Can anyone tell me what I did wrong and how to fix it?

Thanks

david
mid 2009 MBP
os 10.8.2
2.53 GHz Intel Core 2 Duo
8 GB 1067 MHz DDR3
defletcher is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:48 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC