Go Back   MacRumors Forums > News and Article Discussion > Mac Blog Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 10, 2013, 04:03 PM   #76
kirbyrun
macrumors member
 
Join Date: Jul 2009
Firmware update broke Xbox Live for me, weirdly enough. Downgraded back to 7.6.1. Anyone else experience this?
kirbyrun is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 04:39 PM   #77
roadbloc
macrumors 604
 
roadbloc's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: UK
Send a message via Skype™ to roadbloc
It popped up and I absent mindedly clicked update. Low and behold my network as going insane and Dropbox refuses to function.

C'mon Apple, pull yourselves together. Your software has been terrible as of lately.
__________________
roadbloc is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 10, 2013, 06:18 PM   #78
Weaselboy
macrumors G5
 
Weaselboy's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Quote:
Originally Posted by kirbyrun View Post
Firmware update broke Xbox Live for me, weirdly enough. Downgraded back to 7.6.1. Anyone else experience this?
Xbox Live working fine here after the update.

Last edited by Weaselboy; Feb 11, 2013 at 09:29 AM. Reason: typo
Weaselboy is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 11, 2013, 01:47 AM   #79
wetrix
macrumors 6502
 
Join Date: Dec 2006
Location: Auckland, New Zealand
I've reverted to 7.6.1 on my 2TB Time Capsule from god-knows when. I had spotify drop outs and the drive kept unmounting roughy ever hour.
__________________
What Sam Knows Evie Kemp
wetrix is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 11, 2013, 10:25 AM   #80
kirbyrun
macrumors member
 
Join Date: Jul 2009
Quote:
Originally Posted by Weaselboy View Post
Xbox Live working fine here after the update.
Hmm... Thanks for letting me know that. Now that I know it can work with the update, I'll investigate whatever other changes I might be able to make to my network.
kirbyrun is offline   1 Reply With Quote
Old Feb 11, 2013, 02:42 PM   #81
PBG4 Dude
macrumors 65816
 
Join Date: Jul 2007
Quote:
Originally Posted by kirbyrun View Post
Hmm... Thanks for letting me know that. Now that I know it can work with the update, I'll investigate whatever other changes I might be able to make to my network.
Just stick with the firmware that works. I've had my Time Capsule since 7.5.1 and firmware upgrades for this thing have been hit or miss through its whole life.
PBG4 Dude is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 11, 2013, 04:23 PM   #82
Pugman1943
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2013
Airport Update

The one thing that is not apparent is just downloading the update does NOT install the update.

After you have downloaded the update, bring up Airport. In my case I have one extreme and two express. You then click on the device and it give you internal information. You find find a box the says "Update". You must click on this box to fully install the update.

After the update you will be instructed to restart you system or ignore. I updated my other two units, then restarted the system.

Since that time my Airport has been extremely stable.
Pugman1943 is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 11, 2013, 08:18 PM   #83
justinLONG
macrumors member
 
Join Date: Mar 2011
I downloaded 5.6, did a hard reset (messed up the reset button in the process) and downgraded firmware. I can't seem to connect to the web on my 4s when my mac is in sleep mode, even though the light is green and the utility app shows I am connected.
justinLONG is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 12, 2013, 05:08 AM   #84
BaggieBoy
macrumors member
 
Join Date: May 2012
Woke up this morning and found no wireless connections, starting cursing the latest update to the Time Capsule. Went downstairs and there were no lights on the TC...then I realised there were no lights on anything in the area. The power block was turned off! Suspect one of my cats walked across it and trod on the the switch (again).

I did have a issue of the last weekend where the hard drive became unusable, even though I could see it and was able to erase it. Time Machine was still unable to use the disk, cycling the power seemed to resolve the problem.
BaggieBoy is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 17, 2013, 05:00 AM   #85
Wombert
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2005
Location: Munich, Germany
Quote:
Originally Posted by jdmagoo1 View Post
So does this update enable guest mode when the AE is in bridge mode?
Yes.

Although it obviously can only do the "separation" for wireless clients on the AP level then; the router behind it will still allow all traffic from the AE to "mingle" with that from other wired connections.
__________________
Hello. I'm a signature virus. Please copy me to other signatures to help me spread :]
Wombert is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 19, 2013, 05:18 AM   #86
BaggieBoy
macrumors member
 
Join Date: May 2012
Since the upgrade, my Time Machine has been unable to detect the hard drive in my 3TB TC three times, power cycling the TC makes it work again. Going back to 7.6.1...
BaggieBoy is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 08:32 AM   #87
Yukonhawk
macrumors newbie
 
Join Date: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by zoswizard View Post
Once I updated my Airport Extreme (4th Generation) to 7.6.3 my IPv6 tunnel failed.

Double checked everything and it's all correct, and it did work with 7.6.1.

Does anyone else have the same problem?
Yes, I had the same problem with my IPv6 tunnel via Hurricane Electric. I am running on Snow Leopard and have an AE Gen 5. When I upgraded to v7.6.3 everything got screwed up with my tunnel. I rolled back to version 7.6.1 and that solved my issue. For those of you that are on Mountain Lion here is a fix that I found on Ars Technica
http://arstechnica.com/apple/2013/02...how-to-fix-it/

I have not found a fix for those of us that are on Snow Leopard trying to use v. 7.6.3 except to rollback to 7.6.1. My guess is there won't be one and that you'll just have to upgrade to Mountain Lion if you choose to do so. Hope this helps.

Last edited by Yukonhawk; Feb 22, 2013 at 08:37 AM. Reason: darn typos
Yukonhawk is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 22, 2013, 09:49 AM   #88
gramirez2012
macrumors 6502a
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chicago, USA
Send a message via AIM to gramirez2012
Ugh the latest update has been a disaster for me. Wide Area Bonjour no longer works, would not allow wireless clients to connect, random internet loss (even though the status light was green) and even screwed up the Ethernet clients. Spent all day yesterday trying to figure it out and ended up reverting to the old firmware.
__________________
-2013 iMac 27" 3.2GHz i5 256GB PCIe SSD
-iPhone 5S 16GB Space Gray
-Many more Macs of 1990's vintage
gramirez2012 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > News and Article Discussion > Mac Blog Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apple Releases iOS 7.1.1 With Touch ID Improvements, Bug Fixes MacRumors MacRumors.com News Discussion 282 Jun 3, 2014 03:22 PM
Apple Releases OS X 10.9.3 With Enhanced Support for 4K Displays, Syncing Improvements MacRumors MacRumors.com News Discussion 407 May 21, 2014 03:39 PM
Apple Releases iTunes 11.1.5 With Bug Fixes, Compatibility Improvements MacRumors Mac Blog Discussion 61 Mar 13, 2014 12:46 PM
Apple Releases OS X 10.9.1 With Several Mail Improvements MacRumors MacRumors.com News Discussion 292 Dec 21, 2013 03:00 PM
Apple Releases iTunes 11.1.3 With Equalizer and Performance Improvements. MacRumors MacRumors.com News Discussion 138 Nov 12, 2013 08:45 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:34 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC