IPad/IPhone won't conx to Cisco router - MacRumors Forums
Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 25, 2012, 06:00 PM   #1
BigDukeSix
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2010
Location: 34.6700N 118.1590W
IPad/IPhone won't conx to Cisco router

My sister has a Cisco Valet M10 router, which has a primary and a guest network setup. The guest network only operates on the 2.4Ghz band. When we are there, we attempt to connect our IPad and IPhone to the network. Both devices see the network and prompt you for the password, however neither device ever connects. I have seen this issue posted in several locations online, but have never come across the definitive answer.
Do the I-devices not like the 2.4Ghz band? Or is it just due to the fact that it is a Cisco POS?
Thanks for the help!
__________________
MacBook 2.26 Ghz IMac IPad 1,3, Mini 2 IPhone 5
Mac Mini 2.4 Ghz ATV3
PowerMac G5 PowerBook G3 5 Ipods 2 Airport Extremes
BigDukeSix is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 25, 2012, 07:33 PM   #2
ezramoore
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2006
Location: Washington State
Have you tried rebooting the router? Do the devies ever get IPs?
ezramoore is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 25, 2012, 07:37 PM   #3
BigDukeSix
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2010
Location: 34.6700N 118.1590W
We have not tried to reboot the router. And, could you please tell me where I would need to go on my IOS device to see the IP address?
__________________
MacBook 2.26 Ghz IMac IPad 1,3, Mini 2 IPhone 5
Mac Mini 2.4 Ghz ATV3
PowerMac G5 PowerBook G3 5 Ipods 2 Airport Extremes
BigDukeSix is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 25, 2012, 08:42 PM   #4
ezramoore
macrumors 6502a
 
Join Date: Mar 2006
Location: Washington State
You click the blue disclosure arrow to the right of the network name. Definitely try rebooting first. Usually I find that the DHCP server has hung. A reboot would fix that.

See below:
ezramoore is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 25, 2012, 09:30 PM   #5
BigDukeSix
Thread Starter
macrumors 6502a
 
Join Date: Sep 2010
Location: 34.6700N 118.1590W
Cool. Will give it a try. Thx!
__________________
MacBook 2.26 Ghz IMac IPad 1,3, Mini 2 IPhone 5
Mac Mini 2.4 Ghz ATV3
PowerMac G5 PowerBook G3 5 Ipods 2 Airport Extremes
BigDukeSix is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone 'Halo' Driving Corporate iPad/Mac Adoption, 25% of Cisco-Owned Laptops Are MacBooks MacRumors MacRumors.com News Discussion 52 Jan 12, 2014 11:03 PM
Cisco modem/router plus AirPort Extreme separated networks edunon Mac Peripherals 5 Mar 25, 2013 12:44 PM
iphone won't lock onto new router likethesoup2 iPhone 3 Sep 5, 2012 11:28 AM
Time Capsule w/Cisco Router markp99 Mac Peripherals 1 Jul 30, 2012 12:46 PM
Thinking of a Cisco / Linksys Router? BasilFawlty Mac Peripherals 4 Jul 13, 2012 10:14 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 04:56 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC