Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 24, 2011, 03:19 PM   #1
rickenbeatle
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2011
No sound in Garageband (yes I have looked at previous threads)

I checked the audio settings in Garageband and system preferences. It was working just fine, then when I went back to a rough drum track I had that I was going to redo, there was no sound. Now, there is no sound at all, on any of the tracks. Any help? I am getting frustrated.
rickenbeatle is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2011, 03:26 PM   #2
Jolly Jimmy
macrumors 65816
 
Jolly Jimmy's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Have you tried re-starting?
Jolly Jimmy is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2011, 03:28 PM   #3
GGJstudios
macrumors Westmere
 
Join Date: May 2008
You might also try resetting NVRAM:

Resetting your Mac's PRAM and NVRAM
GGJstudios is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2011, 03:29 PM   #4
rickenbeatle
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2011
I sure did. I just tried starting a new project too, and it has sound, but I don't want to have to start all over.
rickenbeatle is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2011, 03:31 PM   #5
Jolly Jimmy
macrumors 65816
 
Jolly Jimmy's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
If other projects have sound then double triple check your settings, solos, mutes and whatnot.
Jolly Jimmy is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2011, 03:38 PM   #6
rickenbeatle
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2011
Nothing looks out of the ordinary. I just don't get it.
rickenbeatle is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2011, 03:45 PM   #7
rickenbeatle
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2011
Ok, well I guess I am going to just copy and paste every track into an new project. I wish you could have multiple projects open at once. It would make it a lot easier.
rickenbeatle is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2011, 03:46 PM   #8
GGJstudios
macrumors Westmere
 
Join Date: May 2008
Quote:
Originally Posted by rickenbeatle View Post
Ok, well I guess I am going to just copy and paste every track into an new project. I wish you could have multiple projects open at once. It would make it a lot easier.
Did you reset NVRAM?
GGJstudios is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 24, 2011, 03:50 PM   #9
rickenbeatle
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Jun 2011
Yep, it didn't change anything unfortunately. Thanks for the replies.
rickenbeatle is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 6, 2012, 08:14 PM   #10
BashBrannigan
macrumors newbie
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto
This got my sound back for me

Quote:
Originally Posted by rickenbeatle View Post
I checked the audio settings in Garageband and system preferences. It was working just fine, then when I went back to a rough drum track I had that I was going to redo, there was no sound. Now, there is no sound at all, on any of the tracks. Any help? I am getting frustrated.
In Garage band choose Garage Band>Preferences>Audio/MIDI

if anything besides "Built-in Output" is chosen, such as "Air Play", choose "Builtin Output". In my case it asked if I wanted to choose those drivers. After this the sound returne.
BashBrannigan is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Applications > Mac Applications and Mac App Store

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to record in garageband. Not working.. Help would be greatly appreciated SQUIJIT Digital Audio 5 Feb 6, 2014 04:46 PM
stuck on apple logo (i have tried looking at past threads) lolixNYAFUUN iPod touch 2 Jan 14, 2011 12:08 AM
LOGITECH X-530 5.1 Speaker System - no sound + (look for full info) polo3400 iMac 8 Dec 25, 2010 12:15 PM
No sound in Windows 7 on MBP (yes, I tried the Realtek Drivers...didn't work) jamesryanbell Windows, Linux & Others on the Mac 1 Feb 25, 2010 04:18 PM
No sound in garageband track kaio789 Mac Applications and Mac App Store 0 Aug 22, 2009 11:35 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:00 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC