Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Notebooks > MacBook Pro

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 5, 2012, 08:31 AM   #1
rgr555
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2012
Chrome browser sound not working

youtube, hbogo, etc. sound doesn't work unless i reboot. is there a fix? really dont want to use safari (no problems) as default browser
rgr555 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 5, 2012, 01:34 PM   #2
*Sonic*
macrumors newbie
 
Join Date: Oct 2012
Happen with me too

ended up re-installing ML and NOT applying the latest update, too many issues for me
*Sonic* is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 7, 2012, 07:09 AM   #3
rgr555
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2012
any fix?
rgr555 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 10, 2012, 01:44 PM   #4
rgr555
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Mar 2012
Bump
rgr555 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 10, 2012, 01:47 PM   #5
brad.c
macrumors 68020
 
brad.c's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: 50.813669, -2.474796
Restarting is the only fix I've come across so far. Not very elegant, but neither is a thread bump.
__________________
Excuse me. Where do you keep your "Self Help" books?
brad.c is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Notebooks > MacBook Pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:33 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC