Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 25, 2013, 02:52 AM   #1
Eadfrith
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lindisfarena
"Fluid" Setting no longer working

The ability to automatically resize the forum pages to fit your screen via the "Fluid" setting, is no longer working for me. It seems to work on the main front page, but when I click through to the forums, they do not fit horizontally. Any idea what's happening?
Eadfrith is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 25, 2013, 09:45 AM   #2
roadbloc
macrumors 604
 
roadbloc's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: UK
Send a message via Skype™ to roadbloc
I've noticed this too. I assumed it was the fault of IE 8 which I use on my XP craptop.
__________________
roadbloc is online now   0 Reply With Quote
Old Aug 25, 2013, 07:28 PM   #3
Amigaman
macrumors regular
 
Join Date: Sep 2007
Location: Greenville, MI
Same thing here. I've tried multiple browsers.
__________________
- 15" MacBook Pro Retina, 2.3 GHz, 16 GB RAM, 256 GB SSD.
- Mac Mini, 2.5 GHz i5, 16 GB RAM, 256 GB SSD, AMD GPU.
- 16 GB iPad Mini, 16 GB iPhone 5
Amigaman is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 25, 2013, 11:41 PM   #4
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally Posted by roadbloc View Post
I've noticed this too. I assumed it was the fault of IE 8 which I use on my XP craptop.
Quote:
Originally Posted by Eadfrith View Post
The ability to automatically resize the forum pages to fit your screen via the "Fluid" setting, is no longer working for me. It seems to work on the main front page, but when I click through to the forums, they do not fit horizontally. Any idea what's happening?
Quote:
Originally Posted by Amigaman View Post
Same thing here. I've tried multiple browsers.

This should be fixed. You might have to click on it again.

arn
arn is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2013, 03:46 PM   #5
Eadfrith
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lindisfarena
It still doesn't seem to work for me.
Eadfrith is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2013, 06:08 PM   #6
ravenvii
macrumors 604
 
ravenvii's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Melenkurion Skyweir
Doesn't work for me either. Clicking the links just takes me back to the front page, and doesn't change anything when viewing the forums.
__________________
59 6F 75 20 73 70 6F 6F 6E 79 20 62 61 72 64 21
ravenvii is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 26, 2013, 09:32 PM   #7
SaSaSushi
macrumors 68030
 
SaSaSushi's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Takamatsu, Japan
Same here for the Fluid HD setting. Clicking on Fluid HD from the forums links back to the main news page. Fluid HD is set properly for the Front Page, Mac Blog, iOS Blog and Roundups but Buyer's Guide and the forums remain at the narrow default size.
__________________
27" Late 2013 iMac i7 GTX780M 32GB/1TB Fusion
32GB iPhone 5s | 32GB iPad 3 LTE
16GB iPad 2 3G | Canon EOS 450D
SaSaSushi is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 27, 2013, 06:18 PM   #8
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally Posted by SaSaSushi View Post
Same here for the Fluid HD setting. Clicking on Fluid HD from the forums links back to the main news page. Fluid HD is set properly for the Front Page, Mac Blog, iOS Blog and Roundups but Buyer's Guide and the forums remain at the narrow default size.
Quote:
Originally Posted by ravenvii View Post
Doesn't work for me either. Clicking the links just takes me back to the front page, and doesn't change anything when viewing the forums.
Quote:
Originally Posted by Eadfrith View Post
It still doesn't seem to work for me.
try again
arn is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 27, 2013, 07:04 PM   #9
SaSaSushi
macrumors 68030
 
SaSaSushi's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Takamatsu, Japan
Quote:
Originally Posted by arn View Post
try again
Thank you, the FluidHD link at the bottom of the Forums still jumps back to the main MR page, but now the setting is sticking across the entire site.
__________________
27" Late 2013 iMac i7 GTX780M 32GB/1TB Fusion
32GB iPhone 5s | 32GB iPad 3 LTE
16GB iPad 2 3G | Canon EOS 450D
SaSaSushi is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 28, 2013, 06:28 AM   #10
Eadfrith
Thread Starter
macrumors 6502
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lindisfarena
yayyyyy it's working now, thanks
Eadfrith is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 5, 2013, 07:39 PM   #11
ravenvii
macrumors 604
 
ravenvii's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Melenkurion Skyweir
Quote:
Originally Posted by SaSaSushi View Post
Thank you, the FluidHD link at the bottom of the Forums still jumps back to the main MR page, but now the setting is sticking across the entire site.
Just remembered about this thread.

I'll echo this -- works great but still kicks me back to the front page. Would be great if it could just reload the page I'm currently on.
__________________
59 6F 75 20 73 70 6F 6F 6E 79 20 62 61 72 64 21
ravenvii is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 18, 2013, 09:06 AM   #12
oMc
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2010
Location: France & Canada
Fluid and Fluid HD work on Safari, but not on Chrome.

With Chrome, only the main page of the website is working.
__________________
13" MacBook Pro (2010) - Fusion Drive [120 GB SSD + 1 TB HDD] - 8 GB RAM
iPhone 4S 64 GB
iPod Classic 80 GB
oMc is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 18, 2013, 10:57 PM   #13
arn
macrumors god
 
arn's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Send a message via AIM to arn
Quote:
Originally Posted by oMc View Post
Fluid and Fluid HD work on Safari, but not on Chrome.

With Chrome, only the main page of the website is working.
I think this is fixed.

arn
arn is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 19, 2013, 08:57 AM   #14
oMc
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2010
Location: France & Canada
Quote:
Originally Posted by arn View Post
I think this is fixed.

arn
Yes, it's OK now. Thanks!
__________________
13" MacBook Pro (2010) - Fusion Drive [120 GB SSD + 1 TB HDD] - 8 GB RAM
iPhone 4S 64 GB
iPod Classic 80 GB
oMc is offline   0 Reply With Quote


Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help setting "home" and "work" locations correctly dk143 iOS 6 4 Jun 23, 2013 07:03 PM
Keyboard Maestro "at Time" and "at login" not working Mork Mac Basics and Help 0 Jun 8, 2013 06:44 AM
iPhone: "Folders" no longer working after j/b? MrThompsonR Jailbreaks and iOS Hacks 1 Feb 7, 2013 11:11 PM
Disabling Hibernate "Sleepimage" No Longer Working Since 2.0 Update sixth MacBook Pro 2 Dec 12, 2012 07:58 AM
How i can fix "Wiki setting error" and "Running time error" ? Amethyst Mac OS X Server, Xserve, and Networking 0 Sep 2, 2012 01:34 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 12:35 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC