Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Feb 7, 2013, 08:29 AM   #1
bpletcher
macrumors member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Michigan
Time Capsule Error adding to exisitng network

I am running into an issue with setting up my Time Capsule to an existing network. I had it running perfectly before in this mode however I had to reset my router for other reasons. This also involved removing and then reading the password.

Meaning that I needed to reconnect the Time Capsule to my existing network. I followed the exact same steps as before which included holding the reset button in the back and plugging in manually with an ethernet cord. However, once I finish entering the required information and click the final button to set it up, the window stays on 'Waiting for Time Capsule' and errors out with "An Unexpected Error has Occurred'. How do I fix this issue and get it back to working properly?
bpletcher is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 08:41 AM   #2
mic j
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by bpletcher View Post
I am running into an issue with setting up my Time Capsule to an existing network. I had it running perfectly before in this mode however I had to reset my router for other reasons. This also involved removing and then reading the password.

Meaning that I needed to reconnect the Time Capsule to my existing network. I followed the exact same steps as before which included holding the reset button in the back and plugging in manually with an ethernet cord. However, once I finish entering the required information and click the final button to set it up, the window stays on 'Waiting for Time Capsule' and errors out with "An Unexpected Error has Occurred'. How do I fix this issue and get it back to working properly?
So...what does this have to do with the Apple TV or home theater? Maybe you should post in a more appropriate thread for help on this.
__________________
17" MacBook Pro, 2.66 GHz, 8GB RAM; AppleTV 3; iPad 2, 32GB; 2TB Time Capsule (RIP 9/12); AEBS w 1TB Seagate HDD; AE; 65" Mits DLP, Sony STR-DB1070 AVR
mic j is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 10:33 AM   #3
bpletcher
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Michigan
I had also posted this in Mac Peripherals, which I thought was the most appropriate area, about four days ago. Unfortunatly it didnt get a single hit so I was trying to see if I could get any answers in here since my TC is used for a 'Home Theater' setup. I have searched online to no prevail and am just hoping to find an answer to this issue sooner rather than later.
bpletcher is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 10:38 AM   #4
mic j
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by bpletcher View Post
I had also posted this in Mac Peripherals, which I thought was the most appropriate area, about four days ago. Unfortunatly it didnt get a single hit so I was trying to see if I could get any answers in here since my TC is used for a 'Home Theater' setup. I have searched online to no prevail and am just hoping to find an answer to this issue sooner rather than later.
Have you tried the Apple Time Capsule forum? Lot's of expertise there. Understand your anxiety and need to get it fixed and just trying to steer you to somewhere you are most likely to get your questions answered.
__________________
17" MacBook Pro, 2.66 GHz, 8GB RAM; AppleTV 3; iPad 2, 32GB; 2TB Time Capsule (RIP 9/12); AEBS w 1TB Seagate HDD; AE; 65" Mits DLP, Sony STR-DB1070 AVR
mic j is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 11:46 AM   #5
bpletcher
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Michigan
I appreciate your help in helping me find a solution to this matter. Where about is the Time Capsule Forum located? I cant seem to locate the appropriate forum for it.
bpletcher is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 11:47 AM   #6
mic j
macrumors 68000
 
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by bpletcher View Post
I appreciate your help in helping me find a solution to this matter. Where about is the Time Capsule Forum located? I cant seem to locate the appropriate forum for it.
https://discussions.apple.com/commun...s/time_capsule
__________________
17" MacBook Pro, 2.66 GHz, 8GB RAM; AppleTV 3; iPad 2, 32GB; 2TB Time Capsule (RIP 9/12); AEBS w 1TB Seagate HDD; AE; 65" Mits DLP, Sony STR-DB1070 AVR
mic j is offline   0 Reply With Quote
Old Feb 7, 2013, 11:58 AM   #7
bpletcher
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Michigan
Wonderful! Thanks a lot. Hopefully I can find the solution I need there.
bpletcher is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:42 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC