Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPad

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 22, 2012, 08:05 AM   #26
bogatyr
macrumors 65816
 
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by dchao View Post
In the UK, I am getting HSPA+ with my VZW iPad, and I am constantly getting 15M+ Down and 5M Up in London. With 4G LTE in San Fran, I'm getting 20M Up and Down. The 20M Up is nice, but unless you are uploading large video files, you are not going to see much of a difference.

I think Europe is just going to skip LTE and head straight for the proper 4G.
Thank you for the confirmation
bogatyr is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 15, 2012, 08:28 PM   #27
Flips84
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2012
Hi,

Last week i bought an iPad 4 Verizon in New York. Now, back in germany i don't get any network with an SIM Card from an german provider. On the Apple site i have read that the Verizon modell (modell A1460) works in germany with LTE. Thats why i'm suprised that the iPad doesn't work now. The verizon modell also supports the GSM Network.

Has someone any idea?

Regards

Philipp
Flips84 is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 16, 2012, 06:48 PM   #28
brnistra
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2012
Location: Split, Croatia
 
see vendor information in user profile
Quote:
Originally Posted by Flips84 View Post
Hi,

Last week i bought an iPad 4 Verizon in New York. Now, back in germany i don't get any network with an SIM Card from an german provider. On the Apple site i have read that the Verizon modell (modell A1460) works in germany with LTE. Thats why i'm suprised that the iPad doesn't work now. The verizon modell also supports the GSM Network.

Has someone any idea?

Regards

Philipp
Did you make it work? Did you try different providers SIM cards?
__________________
iMac 24'', Late2006, 2.16GHz C2D, 3GB RAM, HDD 250GB | iPhone 4, 16GB | iPad 4, 32GB, WiFi + Cellular
brnistra is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 16, 2012, 07:27 PM   #29
brnistra
macrumors newbie
 
Join Date: Jul 2012
Location: Split, Croatia
 
see vendor information in user profile
Did u put 'Enable LTE' in Settings to 'off' with German provider SIM installed?
__________________
iMac 24'', Late2006, 2.16GHz C2D, 3GB RAM, HDD 250GB | iPhone 4, 16GB | iPad 4, 32GB, WiFi + Cellular
brnistra is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPad

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:18 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC