Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Aug 28, 2009, 05:07 AM   #1
zerostar
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2008
Location: South Florida
USB Soundsticks not working in 10.6?

Anyone know what the deal is? I searched but didn't see anything....

Reports are that USB Soundsticks are not working with Snow Leopard, that really stinks as I have a pair...

Any chance there will be a fix to this?

Last edited by zerostar; Aug 28, 2009 at 05:28 AM.
zerostar is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 28, 2009, 06:38 PM   #2
zerostar
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Apr 2008
Location: South Florida
Quote:
Originally Posted by zerostar View Post
Anyone know what the deal is? I searched but didn't see anything....

Reports are that USB Soundsticks are not working with Snow Leopard, that really stinks as I have a pair...

Any chance there will be a fix to this?
Anyone else having this problem or is it just me?
zerostar is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 11, 2009, 02:39 PM   #3
gillw
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2009
Soundsticks problem fixed in 10.6.1

Snow Leopard 10.6.1 fixed the Soundsticks issue for me. (current model iMac, original Soundsticks)
gillw is offline   0 Reply With Quote
Old Sep 11, 2009, 04:13 PM   #4
Mugwumper
macrumors regular
 
Join Date: Jan 2008
Location: Fremont, CA
Send a message via AIM to Mugwumper Send a message via Yahoo to Mugwumper Send a message via Skype™ to Mugwumper
OK for me . . .

Quote:
Originally Posted by zerostar View Post
Anyone know what the deal is? I searched but didn't see anything....

Reports are that USB Soundsticks are not working with Snow Leopard, that really stinks as I have a pair...

Any chance there will be a fix to this?
I'm running 10.6.1 and iTunes 9 - the sound still comes out nice and
clean on my original SoundSticks . . . I have last year's 24" iMac, which
I bought this year as a refurb . . .

What kind of Mac do you have? How do you have the SoundSticks
attached? Mine are on a powered Belkin 7-port hub.

Hope this helps . . .
__________________
27" 2.8GHz iMac Quad i5, 15" 2.3GHz rMBP Quad i7, TV3, iPhone 5, iPod Touch
Mugwumper is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 3, 2013, 04:28 PM   #5
domitype
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Try a reboot?

I had mine working, but then they stopped playing after I had removed the USB connector to use a thumb drive. The Soundsticks didn't show up in the output choices in sound preferences until I did a full restart (with the Soundsticks connected.)

Now they work fine with 10.8.2
domitype is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > OS X

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
automator services not working in 10.6.2 jpma OS X 6 Nov 29, 2009 12:47 PM
Monoprice HDMI/USB audio not working in 10.6.2? The General OS X 2 Nov 11, 2009 03:22 PM
ruby script for wakeonlan not working in 10.6 doobs Mac Programming 1 Oct 5, 2009 10:20 AM
COD 4 1.71 updater not working in 10.6 ert3 Mac and PC Games 2 Sep 18, 2009 12:29 PM
Canon CameraWindow not working in 10.6 aafuss1 Mac Applications and Mac App Store 3 Sep 14, 2009 01:54 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:14 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC