Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 7, 2012, 07:22 AM   #1
alias99
macrumors regular
 
Join Date: Nov 2010
ATV 3 + APE + Plex problem

Hi everyone

I have just set up a new home network but am having a few issues.

Server connected to Airport Extreme which is extended via an Airport Express and Apple TV connected via ethernet to the Airport Extreme.

When I try and play a video (avi,mp4 or mov) on my iPad via plex its works fine.

But when I try and use airplay it gives me an error saying "an error occurred loading this content". I have used airplay mirroring which works fine. As well as streaming audio (iTunes) and video (av player hd) with no issues.

Also my MBA is connected to the same network and has plex present but it is not showing my server at all but can access my files on the server through finder.

Finally I tried to setup another airport express to extend the network further. Internet works on it as well as accessing files on server but this time neither the ipad or the MBA connect to the server via plex.

Any help / suggestions would be great!

Thanks
alias99 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Apple TV and Home Theater

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:50 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC