Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Community Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jan 1, 2013, 11:05 AM   #1
tigres
macrumors 68040
 
tigres's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Land of the Free-Waiting for Term Limits
Nest thermostat issues

My 2 nests are acting up today. Disconnecting and not showing up.
Never been an issue before, anyone seeing this?
__________________
Quicker than two shakes of a lambs tail
tigres is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 1, 2013, 11:15 AM   #2
Badmojoman
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
I've been having issues as well. Have a second generation Nest and the app keeps saying that its not connected to Nest.com. The thermostat itself doesn't show any issues. It's the app/web portal that says its not connected.
Badmojoman is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 1, 2013, 11:30 AM   #3
tigres
Thread Starter
macrumors 68040
 
tigres's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Land of the Free-Waiting for Term Limits
Quote:
Originally Posted by Badmojoman View Post
I've been having issues as well. Have a second generation Nest and the app keeps saying that its not connected to Nest.com. The thermostat itself doesn't show any issues. It's the app/web portal that says its not connected.
Same here. No connection at all on the app. It seems to be down at the nest server?
__________________
Quicker than two shakes of a lambs tail
tigres is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 1, 2013, 11:35 AM   #4
Roller
macrumors 65816
 
Join Date: Jun 2003
1st gen working fine here.
Roller is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 1, 2013, 11:47 AM   #5
tigres
Thread Starter
macrumors 68040
 
tigres's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Land of the Free-Waiting for Term Limits
There is now a system outage status on their website.
__________________
Quicker than two shakes of a lambs tail
tigres is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 1, 2013, 01:19 PM   #6
Badmojoman
macrumors newbie
 
Join Date: Jan 2013
Thanks for that info. Looks like they are having a y2k issue
Badmojoman is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 1, 2013, 02:28 PM   #7
skyking517
macrumors member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Orlando, FL
Been having the same problem for the last few days. Kept thinking it was my router, but it appears not.
skyking517 is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 1, 2013, 02:32 PM   #8
spork183
macrumors 6502a
 
spork183's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
You just need to turn the heat up on 'em...
__________________
"I'll buy almost anything if it's shiny and made by Apple..."
-Macbook Wheel Ad
spork183 is offline   0 Reply With Quote
Old Jan 1, 2013, 03:01 PM   #9
4JNA
macrumors 68000
 
4JNA's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: looking for trash files
interesting that it seems to be 2nd gens only. my 1st gen has been connected the whole time, no issues here.

can't imagine having to go back to the previous thingy after getting hooked up on a nest. amazing stuff.
__________________
KATE: RISC architecture is gonna change everything. DADE: Yeah. RISC is good.
4JNA is offline   0 Reply With Quote


Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Community Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nest thermostat opinions, please SWD Mac Peripherals 17 Apr 28, 2014 06:46 PM
Nest Thermostat... worth it for me? whyrichard Mac Peripherals 13 Oct 14, 2013 04:23 PM
Nest thermostat generation 2 flatfoot99 Mac Peripherals 1 Oct 21, 2012 10:39 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 04:41 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC