Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > Mac Pro

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jun 10, 2013, 05:45 AM   #1
Sunandrey
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2009
MacPro 1.1>2.1 pair Xeon X5365 only 6 cores

Hello to all.
I changed 5130 to X5365. After the upgrade, my MacPro 1.1> 2.1 sees only 6 cores.
I changed the places of the CPU, dropped PRAM, but that does not help.
If I run only one CPU in the lower processor tray, the work only 2 cores with one and the other CPU.
If I run only one CPU in the top processor tray, the Mac does not start with one and the other CPU.
Communists are marked SLAED
I've tried to do all the operations with another couple CPU also SLAED, but the result is the same.
Guys, what could be wrong?
[IMG]Click for large view - Uploaded with Skitch[/IMG]
Sunandrey is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 10, 2013, 06:37 AM   #2
Tesselator
macrumors 601
 
Tesselator's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Japan
Quote:
Originally Posted by sunandrey View Post
communists are marked slaed
Hehehe..
Tesselator is offline   1 Reply With Quote
Old Jun 10, 2013, 07:33 AM   #3
Sunandrey
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by Tesselator View Post
Hehehe..
Lost in Translation
I mean processors
Sunandrey is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 10, 2013, 08:25 AM   #4
666sheep
macrumors 68030
 
666sheep's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Poland
Check if there any bent pins in CPU sockets.
Try to mix couples and see if it would change anything.
Matching pair isn't a must in MP.
666sheep is offline   0 Reply With Quote
Old Jun 11, 2013, 09:06 AM   #5
Sunandrey
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by 666sheep View Post
Check if there any bent pins in CPU sockets.
Try to mix couples and see if it would change anything.
Matching pair isn't a must in MP.
Thanks for the advice. Bent pin. The problem was solved.
Sunandrey is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > Mac Pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Macpro one 3.2 ghz (4 cores) vs macbookpros aert30 Mac Pro 2 Feb 28, 2014 05:52 PM
Will this work? MacPro 1,1 and Xeon X5355 Hammer59 Mac Pro 7 Jan 21, 2014 05:55 PM
Quad Core X5365 pair on ebay AnimeFunTv Mac Pro 4 Mar 19, 2013 04:44 PM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:25 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC