Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 7

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 25, 2013, 11:31 AM   #1
Cscottrun
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2011
iOS 7 Charging Problems

Everyonce in a while, i'll plug the lightning cable into my phone and nothing happens. I've tried multiple cables and none work until finally, and randomly, my phone decides to accept the cable and starts charging. Anyone else ever have this problem on beta 3? I just got a new iPhone from apple as my last one got wet. If nobody else has this problem, I suppose its my phone itself.
Cscottrun is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 25, 2013, 11:39 AM   #2
Gogurt48
macrumors 6502a
 
Gogurt48's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Something like that happened to me once. I plugged my phone into my Mac and nothing happened. I tried it several times without success. Finally, I plugged the phone into the wall and that worked. Oddly, since then it's also worked when I've plugged it into the Mac.
Gogurt48 is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 25, 2013, 11:42 AM   #3
grockk
macrumors regular
 
Join Date: Mar 2006
Is it an iPhone 5?

Hard to see but pocket lint can make it so the contacts do make, and then no charging. I was getting frustrated mine would only charge one way and if flipped over it wouldn't work. Pulled so much pocket lint from the port!

I suppose an older dock connector may have same issue.
__________________
MacMini i5–MacBook–PB G4 12–5G iPod–iPod Mini–2G Nano–iPhone 5, 5c–iPad2–ATV3
AEBS–AXBS–iSight–MagicTP–BT KB
MacMini C2D–6G iPod–iTouch–1G Nano–iPhone 2G, 3GS, 4S-BT Headset
grockk is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 25, 2013, 02:21 PM   #4
jwilson25
macrumors member
 
Join Date: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by Cscottrun View Post
Everyonce in a while, i'll plug the lightning cable into my phone and nothing happens. I've tried multiple cables and none work until finally, and randomly, my phone decides to accept the cable and starts charging. Anyone else ever have this problem on beta 3? I just got a new iPhone from apple as my last one got wet. If nobody else has this problem, I suppose its my phone itself.
I've had this happen a couple times now as well. I plugged my phone in yesterday on a long drive for work, then happened to look down and noticed the battery was lower. I unplugged and replugged and then it worked fine.
jwilson25 is offline   0 Reply With Quote
Old Aug 6, 2013, 10:55 AM   #5
Cscottrun
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Oct 2011
Interesting to see more people havent had this problem. Guess its my phone. Gonna have to revert back to ios 6 and bring it into apple.
Cscottrun is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:32 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC