Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Jul 16, 2013, 01:26 AM   #1
iZac
macrumors 65816
 
iZac's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Shanghai
macrumors.com broken using iOS7 in China!

Just as the title suggests, I thought I would highlight (for me at least) that when trying to navigate to macrumors.com with iOS 7 (on iPhone 5) specifically using Chinese ISPs, the site doesn't load. using either wifi or cellular 3G. Even using my personal VPN it doesn’t work.

Using my companies much more sophisticated VPN (over wifi) it does work, so i'm tempted to believe it's an incompatibility of the heady combination of iOS 7 and Chinese ISPs and your lovely site.

My iOS 6 devices are obviously fine over the same networks.

You may very well be already aware of this issue since it's affected my device since Beta 1, but I only just thought to mention it. I don't want other china based macrumors users to get some sort of nasty shock when iOS 7 ships!

I'm not sure what on earth I could do to help, but I'm willing to do so!
__________________
Robert Goulden
http://www.robgoulden.com

Last edited by iZac; Jul 17, 2013 at 08:24 AM. Reason: Resolved
iZac is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 16, 2013, 08:55 AM   #2
aimee.elizabeth
macrumors 6502
 
Join Date: Sep 2012
Hi! I'm in china right now as well, in Hunan. And I can confirm that macrumors on my ios 7 iphone 5 works perfectly fine. In fact I'm typing on my phone right now! Macrumors works over my mobile data, I'm on china mobile, and over wifi, although I'm not sure who is the provider. I'm not sure what's wrong on your end though.

Maybe you can try a fresh restore? Or at least reset network settings?

Last edited by aimee.elizabeth; Jul 16, 2013 at 09:12 AM.
aimee.elizabeth is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 17, 2013, 08:14 AM   #3
iZac
Thread Starter
macrumors 65816
 
iZac's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Shanghai
That is strange indeed, I'm on china unicom in Shanghai, and my home provider is china telecom. Perhaps it is something to do with my device. I'll have to sleuth more. Will report back when I've had some free time to do so ...

...Well I feel like a fool, a quick reset of my network settings and all is well. Thank you so much for the guidance. I just couldn't fathom why macrumors was the only problem website, when I installed beta 1 as a fresh install on the device. Anyway, all's well that ends well.

Cheers!

Last edited by iZac; Jul 17, 2013 at 08:22 AM. Reason: Idiot
iZac is offline   0 Reply With Quote
Old Jul 17, 2013, 06:50 PM   #4
aimee.elizabeth
macrumors 6502
 
Join Date: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by iZac View Post
That is strange indeed, I'm on china unicom in Shanghai, and my home provider is china telecom. Perhaps it is something to do with my device. I'll have to sleuth more. Will report back when I've had some free time to do so ...

...Well I feel like a fool, a quick reset of my network settings and all is well. Thank you so much for the guidance. I just couldn't fathom why macrumors was the only problem website, when I installed beta 1 as a fresh install on the device. Anyway, all's well that ends well.

Cheers!
That's great! I'm glad it's resolved
aimee.elizabeth is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Site and Forum Feedback

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iPhone: Evasi0n ios7 jailbreak or Cydia BROKEN? boredombulker Jailbreaks and iOS Hacks 9 Jan 1, 2014 08:30 AM
ios7 has broken my iPod touch? bentselaurence iOS 7 0 Sep 19, 2013 04:08 AM
Broken sleep button and ios7 roccobladr iOS 7 1 Sep 18, 2013 10:41 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 04:05 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC