Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPad

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 31, 2012, 10:15 AM   #26
fsamara
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2012
AT&T LTE on AT&T iPad Mini

Quote:
Originally Posted by Lucyhampton View Post
But I'm using an AT&T iPhone sim that goes to my AT&T ipad mini. Having said that, the sim shows lte on the iPhone but when moved to AT&T ipad mini Lte would not show, only 4G. In other words, both my iphone & ipad mini are AT&T. I do not have verizon equipment. That is why I am thinkng that the APN choice on unlockit.co.nz for AT&T +hspa is not updated to include LTE. What do you guys think?

I am running into the same issue. I have an AT&T unlimited data plan on an iPhone 5 and LTE works perfectly on that. When I put the sim card in my AT&T iPad mini, I only get 4g, and often I lose signal. I created the APN as suggested.

Is there anything else I should be doing to get LTE? Shouldn't it work out of the box since the equipment and SIM are AT&T-provisioned?

Thanks
fsamara is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 15, 2013, 07:08 PM   #27
barfo
macrumors newbie
 
Join Date: Apr 2013
AT&T HSPA+ Profile

I had the very same issue of trying to use my iPhone 5 AT&T SIM card in my Verizon iPad mini. I followed the link that everyone said to follow, selected all the different AT&T profiles one by one, but none of them worked. Day later, came back and tried the AT&T HSPA+ profile, waited a moment, BAM!, it finally worked. Weird that it didn't work the first time.
barfo is offline   0 Reply With Quote
Old Apr 15, 2013, 09:41 PM   #28
fsamara
macrumors newbie
 
Join Date: Dec 2012
At&t sim

Quote:
Originally Posted by barfo View Post
I had the very same issue of trying to use my iPhone 5 AT&T SIM card in my Verizon iPad mini. I followed the link that everyone said to follow, selected all the different AT&T profiles one by one, but none of them worked. Day later, came back and tried the AT&T HSPA+ profile, waited a moment, BAM!, it finally worked. Weird that it didn't work the first time.
Are you able to get LTE service or just 3G?
fsamara is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iPad

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:50 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC