Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 11, 2012, 06:05 PM   #1
gadgetmonster
macrumors regular
 
Join Date: Feb 2011
TimeMachine Backup on a PC?

Hi folks, i'm trying to restore my itunes folders from a timemachine backup on a win7 pc. is this possible? I tried installing the airport utility which allowed me to access the timemachine server. I see my old macbook air backup, but there's nothing in the folders to copy/paste over using a proggie like microspit synctoy. I just wanted to put my itunes library on my work pc.
gadgetmonster is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 11, 2012, 06:09 PM   #2
simsaladimbamba
macrumors Core
 
simsaladimbamba's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: located
Do you have a Time Capsule (the white quadratic box with Ethernet ports) or an external HDD connected to an AirPort Extreme / Express?

How do you connect to your Time Machine from your Windows computer, if PC is short for "Windows computer"?

HFS+ (Hierarchical File System, a.k.a. Mac OS Extended (Journaled) Don't use case-sensitive)
__________________
living on the moderately profane edge
simsaladimbamba is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 11, 2012, 06:11 PM   #3
gadgetmonster
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Feb 2011
yes, its a timecapsule, and yes, its a windows 7 PC.
gadgetmonster is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 11, 2012, 06:12 PM   #4
simsaladimbamba
macrumors Core
 
simsaladimbamba's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: located
Quote:
Originally Posted by gadgetmonster View Post
yes, its a timecapsule, and yes, its a windows 7 PC.
And you connect to it via Ethernet or Wireless LAN to it?

Which AirPort Utility version do you have?

http://support.apple.com/kb/DL1391

And can you or can you not browse your backups via Windows Explorer? You only mentioned "microspit synctoy", whatever that is.
__________________
living on the moderately profane edge
simsaladimbamba is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 11, 2012, 06:16 PM   #5
gadgetmonster
Thread Starter
macrumors regular
 
Join Date: Feb 2011
I could do either pretty easily. It was kind of a boneheaded post; i totally forgot that its a completely different OS and language and can't be just a simple cut/paste. Its not critical that I get it copied to the PC, just wanted to out of convienance.
gadgetmonster is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Systems and Services > Mac Basics and Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:55 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC