Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Mac Community > Community Discussion > Apple, Industry and Internet Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 29, 2012, 03:55 AM   #1
nathan3089
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Youtube not loading

I just encountered this problem. I have changed nothing on my computer and then it randomly stopped playing the videos. This happens in all browsers but some videos play fine. I have tried reinstalling flash player but that did nothing. I would like to know if any of you know how to fix this.

http://imgur.com/1smMy
nathan3089 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 29, 2012, 03:59 AM   #2
justperry
macrumors 603
 
justperry's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 7 Km South of an active upside down (boat) volcano.
Quote:
Originally Posted by nathan3089 View Post
I just encountered this problem. I have changed nothing on my computer and then it randomly stopped playing the videos. This happens in all browsers but some videos play fine. I have tried reinstalling flash player but that did nothing. I would like to know if any of you know how to fix this.
Did you do a restart, does it work in another browser?

Try log into a different User Account, if not available create a new User, log into that account and try there, is it working in the new User Account, if yes there is a User conflict.
justperry is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 29, 2012, 04:12 AM   #3
nathan3089
Thread Starter
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by justperry View Post
Did you do a restart, does it work in another browser?

Try log into a different User Account, if not available create a new User, log into that account and try there, is it working in the new User Account, if yes there is a User conflict.
I tried restarting, making a new account, everything. Did not work
nathan3089 is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 29, 2012, 04:46 AM   #4
justperry
macrumors 603
 
justperry's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: 7 Km South of an active upside down (boat) volcano.
Quote:
Originally Posted by nathan3089 View Post
I tried restarting, making a new account, everything. Did not work
I see, there is one more thing you could do but you need another bootable OS system if things go wrong.
There might be something conflicting inside your main Library, now, inside that Library there is at least one folder which is needed by the System, itís the keychains folder, there might be more folders needed, caches for instance.

Now, only do this when you have an extra bootable OS X system, you could for instance make a folder named Library1 and move all folders to it except Keychains, Caches( you Can empty this one), Python, Perl, Receipts, Ruby, Security, User Pictures, Widgets and restart.
You probably have to reinstall flash again for it to work.

Again, only do this if you can boot from other partition or external OS back up.

If this all does not work I am afraid you have to reinstall OS X
justperry is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 29, 2012, 05:10 AM   #5
anvikapur
macrumors member
 
Join Date: Nov 2012
It's also possible that you may be trying to view a video that has been marked as Private by its owner.

please clear your cache and cookies, by following these steps:

Open the Tools menu at the top of the Firefox window, select Clear recent history
In the Clear recent history window, select Everything from the dropdown list.
Click the arrow next to Details once, then check Cache and Cookies.
Now, click the Clear now button to clear history

or try this

Temporarily disable popup blocking software installed on your computer to test.
Allow YouTube.com as a trusted site in your Firewall software.
Ensure other applications like Quicktime, iTunes, Real Player, or Windows Media Player aren't set as the default streaming application, as this might affect the video player.
Make sure your computer is set up properly for Flash by checking out Adobe's Advanced Troubleshooter here.
anvikapur is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Mac Community > Community Discussion > Apple, Industry and Internet Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:15 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC