Go Back   MacRumors Forums > Special Interests > Digital Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 28, 2012, 11:18 PM   #1
Viicloud10
macrumors newbie
 
Join Date: Nov 2012
Garageband midi problems.

Strange problem.

First the spec.

MacBook Pro 15 inch.
Mountains Lion OSX
Fast Track C400 audio interface
Novation Impulse 61 Keyboard
Most current Garageband version.

When starting garageband, whether a new project or existing, at the beginning midi plays fine. Midi input indicator shows activity, sound plays through speakers, sound levels are shown in the meters. After about 30 seconds sound cuts off. Midi indicator still shows proper activity upon keyboard presses. Also at this point no levels are shown in the meters. All other sounds work fine (other programs and what not). If I change the software instrument, from say grand piano to organ, sound starts up again for 30 seconds or so, then cuts off again. And this can go on indefinitely as long as a new instrument is changed. Same thing when creating a new track.

Any suggestions?

Thanks in advance
Viicloud10 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Special Interests > Digital Audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Garageband makes a mess of my midi recordings! dutchpianogirl Digital Audio 0 Jan 12, 2014 11:32 AM
Garageband - MIDI sustain pedal not recording gretschdrummer Digital Audio 3 Oct 29, 2013 10:39 PM
Garageband MIDI keyboard help! AppleMacBoy Mac Applications and Mac App Store 0 Jan 24, 2013 11:34 AM
Garageband midi problem: Notes sticking that other guy Mac Basics and Help 1 Oct 13, 2012 01:53 AM
Garageband Midi Issues charliex5 Mac Applications and Mac App Store 0 Jul 12, 2012 10:44 AM

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:43 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC