Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Nov 4, 2012, 06:16 PM   #1
PaulTokyo
macrumors member
 
Join Date: Jul 2012
6.0.1 LTE network Error Japan

Hi All
Since upgrading to 6.0.1 I haven't been able to use LTE mode. 3G works fine.
The error is:
Could not activate cellular data network.
You are not subscribed to a cellular data service.

I definitely do have a LTE plan as it was all fine before the 6.0.1 upgrade.

Searching google has shed no real help and was wondering if anybody has experienced this and has a resolution before I call SoftBank Japan and waste a couple of hours with the most incompetent people imaginable.

Thanks
Paul

----------

Btw I have done hard reset, reset network setting etc. and still no good. Restore is not something I want to do at this stage.
PaulTokyo is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 4, 2012, 06:35 PM   #2
PaulTokyo
Thread Starter
macrumors member
 
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by PaulTokyo View Post
Hi All
Since upgrading to 6.0.1 I haven't been able to use LTE mode. 3G works fine.
The error is:
Could not activate cellular data network.
You are not subscribed to a cellular data service.

I definitely do have a LTE plan as it was all fine before the 6.0.1 upgrade.

Searching google has shed no real help and was wondering if anybody has experienced this and has a resolution before I call SoftBank Japan and waste a couple of hours with the most incompetent people imaginable.

Thanks
Paul

----------

Btw I have done hard reset, reset network setting etc. and still no good. Restore is not something I want to do at this stage.
Image attached
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	7
Size:	84.2 KB
ID:	375071  
PaulTokyo is offline   0 Reply With Quote
Old Nov 6, 2012, 09:28 PM   #3
banex
macrumors newbie
 
Join Date: Aug 2012
Same here. No LTE at all on Softbaka. I spoken to them they told me to bring it to the store. I had this issues when I changed my plan to tethering but perhaps I didn't realize due to iOS6.0.1. I read other thread they mention due to APN setting. I am not certain but sounds about right.
banex is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > iPhone, iPod and iPad > iOS > iOS 6

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:30 AM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC