Register FAQ / Rules Forum Spy Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Dec 19, 2012, 10:03 PM   #1
Tonyren
macrumors newbie
 
Join Date: Sep 2012
27" iMac 3.5mm audio output problem

I'm thrilled with my new 27" iMac. Loving it but discovered a problem. I have a Bang & Olufsen Beoplay A8 speaker and I used 3.5mm male to RCA cable to bypass iMac's speaker and use A8 instead. The problem is when I turn the volume all the way up on my iMac, there is this white-noise like sound affecting the sound quality. However, if I don't turn the volume all the way up on my iMac, it seems to work fine regardless how loud I turn up my Beoplay. I tried the cable with my iPhone (volume all the way up on iPhone) and it was fine. So I suspect it has something to do with iMac's internal. Can anyone who have the new iMacs test it out? Or any input would be helpful. Thanks!
Tonyren is offline   0 Reply With Quote
Old Dec 19, 2012, 10:15 PM   #2
torana355
macrumors 65816
 
Join Date: Dec 2009
Location: Sydney, Australia
i Use that output but i use an optical cord instead, does your stereo have an optical input?
__________________
2012 27" iMac with 680mx | 2011 13" MBA 128gb | iPhone 4 32gb | Nexus 7 16gb | Nexus 4 on Carbon and Trinity.
torana355 is offline   0 Reply With Quote

Reply
MacRumors Forums > Apple Hardware > Desktops > iMac

Tags
3.5mm, audio, external, imac, speaker

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:09 PM.

Mac Rumors | Mac | iPhone | iPhone Game Reviews | iPhone Apps

Mobile Version | Fixed | Fluid | Fluid HD
Copyright 2002-2013, MacRumors.com, LLC